jueves, 14 de julio de 2011

No diguis blat....

Dilluns passat ens van avisar que ja podiem anar a recollir el cotxe i la moto, i que aquesta mateixa setmana ens durien les caixes amb les nostres pertenences a casa. Que bé! Quina il.lusió!!! Tot plegat ja era el punt i final a una mudança que ha trigat gairebé un mes.

Mikel va anar-hi amb un amic. Un operari va obrir el contenidor i tots els presents es van quedar glaçats en observar com el pis de dalt del contenidor (a baix posen els vehicles i en un fals sostre les caixes amuntegades) havia cedit i havia caigut amb tot el pes damunt del cotxe.

Resultat: fins on es deixava veure, vidre del davant trencat i sostre del cotxe enfonsat. Un operari es va atrevir a colar-se una mica endins i va veure la moto " inclinada però sembla que està bé". El sostre del contenidor feia sorolls com si anés a cedir més, o sigui que van tancar la porta sense poder valorar res més. Els operaris canaris van titllar el fet de negligència per part dels que van muntar el container a Barcelona. Sembla que estava mal muntada l'estructura.

No diguis blat, fins que no sigui al sac i ben lligat.

Avuí és dijous, el contenidor segueix tancat a l'espera que arribi un pèrit. Potser demà....ens han dit. Mentrestant seguim llogant cotxe i vivint amb maletes, demà farà 30 dies.

De cop tot és més dificil, enyoro més que mai, i em sento a la gola del llop.

3 comentarios:

  1. Pel que he sentit, tot esta en camí de sol·lucionar-se. PER FÍ

    ResponderEliminar
  2. Caixes a casa, moto sota Mikel, i cotxe al taller :). Per fi!!!

    ResponderEliminar
  3. I ben lligat!
    Menys mal Sandra... Mil petons familiaaaaaaa!

    ResponderEliminar