M'encanten. Són el meu esmorzar de cada dia, en faig 10 de cop i en congelo la meitat en bosses zip. Els pots fer del que vulguis: xocolata, anous, taronja, poma...posis el que posis queden ideals.
Ingredients:
4 ous
100 gr. sucre
100 gr. oli de girasol
200 ml. de nata líquida
300 gr. de farina
1 sobre de llevat Royal
Afegir l'ingredient desitjat (200 gr. de xocolata trossejada o 200 gr. d'anous picades, o 1 poma ratllada, o una taronja amb pell triturada,....)
Batre ous i sucre, afegir oli i nata, batre més. Afegir farina barrejada amb llevadura i tamissada (passada per un colador perque quedi ben solta). Barrejar bé, fins que quedi una crema homogènia i barrejar-hi l'ingredient desitjat.
Posar-ho en motllos prèviament engreixats, omplint només 3/4.
Forn preescalfat a 200ºC, deixar-ho entre 15-20 minuts. Jo per saber si estàn fets els punxo a fons amb un ganivet de punta i si surt net estan bén cuits.
Aquests són de poma...Mmmmmmmm....
Toma esmorzar! 8-o
ResponderEliminar