miércoles, 7 de septiembre de 2011

Una recepta: "Guacamole"

L'Anaïs se'n fa un fart, no sé si serà per les grans quantitats que en vaig menjar durant l'embaràs.
La recepta és ben senzilla:

Ingredients:

2 alvocats
1 tomàquet madur
1 dent d'all
suc de mitja llimona
sal
unes fulles de cilantre (optatiu)

Posar tots els ingredients en una batedora, trituradora o thermomix, i triturar-ho uns segons.


Per acompanyar, idealment amb tostitos de blat de moro mexicans. Però també està genial en entrepans o a cullerades com fa l'Anaïs ;)

2 comentarios:

  1. Jo hi poso també ceba tendra, pebre, pebre vermell dolç i no ho trituro,l'alvocat l'aixafo molt bé i les hortalisses les tallo ben petites i així les noto, que m'agrada. ;)

    ResponderEliminar
  2. siiiii, jo també sempre he posat ceba tendra. el tomaquet (pelat) i la ceba talladets ben petits i l'alvocat axafat amb la forquilla. mmm, per notar trossets ;) all no!!! i a més a més del coriandre, un preparat mexicà (ceba, jitomate i xili), que li dóna un puntet picant deliciós! ;)

    ResponderEliminar