viernes, 23 de diciembre de 2011

L'esperit del Nadal

L'Anaïs tenia un gosset de peluix que li va dur el seu pare de les Açores quan ella tenia tres setmanes. A part del gosset, en te bastants més de peluixos....jo crec que pel fet d'haver nascut nena, els peluixos han estat un regal bastant abundant.

Però pel que sigui, tot i que li agraden tots en general, a aquest gosset de seguida que va aprendre a agafar cosetes li va agafar carinyo i sempre que el veia el demanava. I darrerament s'havia convertit en un inseparable de l'Anaïs, amb el privilegi de ser una de les primeres paraules que va dir "bu-bu-bú".



Doncs el gosset en qüestió, l'acompanyava en passejos, en jocs, al parc....de tant en tant desapareixia momentàniament, però sempre el recuperàvem, uns metres endarrera a la vorera, o pels passadissos del súper....

Però l'altre dia va desapareixer de veritat. I al cap de dos dies de no trobar-lo i sentir cada 5 minuts l'Anaïs demanant pel seu gosset, vem decidir comprar-li un substitut el més semblant possible, tot i que ja li vem explicar que el seu gosset ja no hi era, s'havia perdut i aniriem a buscar-ne un de diferent.

Va costar, però el vem trobar. I ella es va mostrar molt contenta, suposo que el veuria diferent, però el va adoptar i va a passar a fer el mateix rol que l'original. El nom no li va canviar pas, seguia sent "el gosset" que és com li diem nosaltres o el "bububú" com li diu ella.

Doncs avuí al matí, una setmana després, Mikel ha trobat el gosset original damunt la llibreria de la sala.....i ens ha semblat màgic haver-lo recuperat, ha estat com màgia nadalenca!

Quan li ha donat a l'Anaïs ens ha sorprès a tots la seva expressió de sorpresa, alegria i agraiment. Ha omplert de petons no només al gosset original sino també al seu pare! I anava dient "bububú papa, bububú papa"

I ara va ben cofoia amb un gosset a cada mà :)



A la pregunta, de com va arribar el gosset a dalt la llibreria, Alai ha recordat desseguida que el van penjar ell i en Roc quan jugaven un dia a fer-lo volar pels aires....però que fins ara ho tenien totalment oblidat!


2 comentarios: