Aqui deixo la recepta.
La base és una barreja de dues receptes, o sigui que està genial deixar-la aquí perque sino seria irrepetible.
100 gr de xocolata postres nestlé
100 gr de mantega
3 ous
200 gr de sucre
1 yogur natural
100 gr de farina
40 gr de maicena
1 sobre de llevat royal
1 pessic de sal
Batre els ous i el sucre, afegir el iogurt. Fondre la xocolata amb la mantega i afegir-ho a la barreja anterior. Afegir la resta d'ingredients a poder ser tamissats, i barrejar fins a obtenir una crema homogenia. Fornejar a 180 graus durant 30-40 minuts.
Una vegada freda la massa, tallar per la meitat transversalment i escampar-hi melmelada de maduixa.
Per a fer la glassa:
2 clares d'ou
Unes gotes de suc de llimona
200 gr de sucre glass
10 gotes de colorant alimentari vermell
Muntar les clares a punt de neu amb unes gotes del suc de llimona. Una vegada muntades anar afegint el sucre glass a poc a poc i sense deixar de batre. Per acabar, afegir el colorant. Si no poses colorant queda una glassa blanca com la neu també molt maca per a decorar.
Afegir la glassa damunt de tota la superficie del pastis amb ajuda d'una espàtula i fornejar a 100 graus amb la porta del forn una mica oberta durant 10-15 minuts perque s'assequi la glassa.
Decorar amb maduixes i fideus de xocolata.....
........i Nyam!
- Posted using BlogPress from my iPad
No hay comentarios:
Publicar un comentario